Elite Slim

PRE I POSLE

NAKON 4 TRETMANA

Koju funkciju ima ovaj aparat?

 

Exilis Elite još nazivaju i “peglom za kožu”. Ima dve funkcije, kojima dobijamo izuzetne efekte. 

Manjom sondom tretira se regija lica i podstiče zatezanje kože aktiviranjem estrogena i kolagena, momentalno dovodi do zatezanja bora i dugotrajno (do 90 dana traje proces samoobnavljanja i regeneracije). 

Većom sondom tretiramo regije tela koje želimo osloboditi od viška masnoće i celulita, što  istovremeno dovodi do zatezanja kože.

Kako deluje Elite Slim na kožu i telo?

 

Ovo je jedina tehnologija koja za oblikovanja tela kombinuje moć radio frekvencije i ultrazvučnih talasa.

LICE

EFC (Energy Flow Control) nam omogućava fokus na željeno područje i dubinski unos kontrolisane toplotne energije u dublje slojeve kože. Upravo ta toplota pokreće restrukturizaciju kože i pokreće procese podmlađivanja i samoregeneracije.

Elite Slim je izvrsna opcija zatezanja za one koji imaju umeren višak kože, te žele zategnuti opuštenu ili namreškanu kožu, kao i one koji bi da uklone fine linije i bore.

TELO

Što se tiče regije tela, sa kojih želimo da se oslobodimo masnoće i celulita, tu koristimo veću sondu. Kada toplota prodre u kožu, okolne masne naslage odumiru i tope se usled zagrevanja. Nakon tretmana je potrebno piti  vodu, jer se toplotom odstranjene masne naslage izbacuju kroz limfni sistem. Ono što je takođe važno je da toplota podstiče proizvodnju kolagena, koji smanjuje bore, zateže i vraća volumen koži.

Nakon tretmana Elite Slim aparatom, neizostavno se radi limfna drenaže BTL aparatom, koja odmah pokreće izbacivanje masnih ćelija.

Prijava

SONJA BRUIĆ

Viber

0692944200

WhatsApp

0692944200

REGIJE KOJE JE MOGUĆE TRETIRATI

Pitanja i odgovori

LICE

Elite Slim je podjednako efikasan pri tretiranju i zatezanju celog lica, od obraza, čela, područja oko očiju, podbradka do dekolte. 

 

TELO

Sve regije tela na kojima postoji višak masnoće, celulit ili je prisutna opuštenost kože, mogu da se tretiraju Elite Slim aparatom. Ovaj aparat je idealan u borbi sa masnoćama koje je “teško” eliminisati, čak i mukotrpnim vežbanjem. Sondom aparata tretira se najzahtevnija regija i direktno utiče na “topljenje” masnog tkiva.

LICE

Što se tretmana lica Exilis Elite aparatom tiče, idealan kandidat je osoba u 40-im ili 50-im godinama, na kojoj se primećuju znakovi opuštanja kože i formiranje podbradka. Efekti tretmana su vidljivi odmah ali ono što je još lepša vest, efekti ne nestaju nego se uvećavaju vremenom jer u narednih 90 dana dolazi do restrukuracije vezivnih tkiva, oni ojačavaju i osnažuju.

 

TELO

Obično su najbolji kandidati za tretman tela Elite Slim aparatom odrasle osobe od 20 do 70+ godina, u relativno dobrom fizičkom stanju, bez opuštenosti tkiva koja bi zahteva hiruršku intervenciju. 

Elite Slim je popularan i kod osoba koji su nakon urađene liposukcije otkrile da još uvek, na određenim područjima imaju, male džepove sala. Tretman ovim aparatom je efikasan i kod žena kojima se nakon trudnoće opustila i rastegla koža na stomaku. 

Tretman Elite Slim aparatom redukuje i masne naslage na struku, stomaku, rukama, nogama, bedrima i gornjem delu leđa.

LICE

Broj potrebnih tretmana zavisi o području koje se tretira, stanju kože, dobi i željenih rezultata. Svaki pojedinačni tretman je delotvoran i doprinosi zatezanju i regeneraciji regije na kojoj ga radimo, ali potpuni efekat Elite Slim aparata se vidi nakon 6 tretmana.

 

TELO

Ako  je cilj gubljenje manje količine masnoće, ponekad su dovoljne i 2 do 3 posete. 

Tretmani se rade u razmaku od 7 do 10 dana,  traju sat vremena, uključuju 30 minuta delovanja Elite Slim aparatom i 30 minuta masaže ili limfne drenaže u zavisnosti koji deo tela je rađen.

Ne, tretmani Elite Slim aparatom nisu bolni. Većina klijenata smatra da su tretmani prilično ugodni, jer proizvode efekat zagrevanja regija na kojima radimo, te podsećaju na masažu vrućim kamenjem. 

Ono što možete očekivati u toku tretmana je da će se tretirana područja lagano zagrevati. Kako laserski tehničar kružnim pokretima prelazi aparatom po vašoj koži ona se postepeno iznutra zagreva. Tehničar podešava jačinu i temperaturu koju će Elite Slim aparat emitovati, te se proizvodnja toplote razvija do jedne, unapred određene tačke, a potom dolazi do hlađenja.

Pošto je Elite Slim neinvazivna i nehirurška procedura, ne morate da brinete o opasnim ili bolnim nuspojavama. Odmah nakon procedure, možda ćete osetiti crvenilo ili osetljivost na tretiranom području, ali ti simptomi nestaju u roku od 24h.

Rezultati se razlikuju zavisno od području tretiranog tela i stanju područja. Nakon tretmana lica koži će trebati najmanje 90 dana da proizvede kolagen ali efekat zatezanja je svakako prisutan odmah. 

Elite Slim topi masnoće na telu i posle svakog pojedninačnog tretmana treba da prođe nekoliko dana kako bi ih telo izbacilo iz organizma.

Za tretmane zatezanja kože na licu i dekolteu nije potretbno menjati ishranu ili bilo koje druge navike.

Kad je cilj eliminacija masnoće i celulita popričajte sa našim tehničarom o vašim navikama u ishrani i aktivnostima. Mi ćemo Vam pomoći da što pre dođete do cilja.Nema ograničenja u ishrani ili potrebnih režima treninga. Preporučljivo je da smanjite unos ugljenih hidrata, da pijete što više vode kako biste se “isprali iznutra” i pomogli svom organizmu da što efektnije izbaci razbijene masne naslage kroz limfni sistem. 

Mnogi klijenti tretman Elite Slim aparatom koriste kao dodatak detoks režimima ishrane. Tretman laserskog zatezanja delovaće i bez ovih promena, no rezultati će biti uočljiviji i bolji ako ga prati zdrava ishrana i trening.

Ukoliko za gubljenje masnih naslaga želite što vidljivije rezultate iz ishrane izbegavajte slatko, belo brašno i gazirana pića. Preporuka je da se pije 3 litre vode dnevno kako bi se efikasno izbacila masnoća iz tela. Zarad optimalnog efekta tretmana Exilis Elite aparatom i što bolje  eliminacije masnih naslaga iz organizma preporučuje se pešačenje, bar 30 minuta dnevno.

PRIPREMA ZA TRETMAN ELITE SLIM – LASERSKO ZATEZANJE KOŽE

 • Elite Slim je kombinacija radiofrekfencije i ultrazvuka koji ima funkciju hlađenja,za vreme tretmana se oseca prijatna toplota.
 • Ovaj tretman je namenjen osobama od 20 do 70+ godina.
 • Poseduje dve sonde, jednu za lice drugu za telo.
 • Kod tretmana lica talasi koje emituje aparat podstiču remodeliranje tj stvaranje novog kolagena,bore postaju pliće,a samo lice deluje odmornije i mlađe.
 • Što se tiče regije tela, sa kojih želimo da se oslobodimo masnoće i celulita, tu koristimo veću sondu. Kada toplota prodre u kožu, okolne masne naslage odumiru i tope se usled zagrevanja. 

 

Šta da očekujete nakon tretmana aparaton Elite Slim?

 • Svaka poseta daje određene rezultate,a prosečan broj dolazaka , do željanog rezultata i postignutog efekta je 6 tretmana. 
  • Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana.
  • Zategnutija koža lica,prokrvljenija,odmorna.
  • Smanjena vidljivost celulita.
  • Čvršća koža.
  • Nakon tretmana tela Elite Slim aparatom, neizostavno se radi limfna drenaža BTL aparatom, koja odmah pokreće izbacivanje masnih ćelija. 
  • Razmak između tretmana je 7-10 dana.
 • Nakon 6 tretmana pravi se pauza od 2 meseca,nakon 2 meseca se moze nastaviti tretman.

 

            Napomena:

 1. Pre tretmana skinuti sav nakit.
 2. Nije poželjno konzumirati alkohol 24h pre tretmana.
 3. Poneti svoje helanke, ukoliko se radi tretman u predelu tela.
 4. Piti minimalno 2l vode dnevno.
 5. Svakodnevna šetnja minimalno  45min-60min.

 

OVIM TRETMANOM SE NE GUBE KLIGRAMI, VEĆ OBIM U KRITIČNIM ZONAMA!

Prijava

SONJA BRUIĆ

Viber

0692944200

WhatsApp

0692944200