fbpx

Lash Lift & Brow Up tretmani i edukacija

TRETMANI

Lash Lift & Brow Up tretman podrazumeva bojenje, ispravljanje i podizanje trepavica i dlačica obrva iz korena. Trepavice i dlačice obrva se tretiraju keratinom, koji je gradivni protein same dlake i predstavlja dodatnu zaštitu od njihovog lomljenja.

Mnogo nas ima dobru dužinu trepavica ali one po svojoj prirodi rastu ravno. Sa jednim opuštajućim tretmanom trepavice mogu biti primetne u punoj dužini. 

Obrve imaju svoj prirodan smer rasta, najčešće je rast dlačica na repu obrve ka dole. Podizanje smera rasta menja i oblik obrva. Veoma je atraktivan izgled podignutih dlačica na obrvama i samim tim tretman Brow Up je tražen.

Pored očigledne uvijenosti, trepavice i obrve dobijaju i na gustini, te elegantno uokviruju oči. Efekat tretmana je vidljiv od 6 do 8 nedelja, u zavisnosti od brzine rasta dlačica. Jedna od njegovih prednosti je i ta što ne zahteva čestu korekciju.

Ovim tremanom mogu se tretirati istovremeno trepavice i obrve ili pojedinačno samo željeni deo.

KAKO IZGLEDA LASH LIFT & BROW UP TRETMAN?

Tretman se radi u ležećem položaju, sastoji se od više faza i traje oko 60 minuta. 

Na željenu regiju se stavi silikonski kalup i na dlačice se apliciraju serumi zbog kojih će se održati dugotrajna uvijenost i boja koja čini da dlaka postane vidljiva u punoj dužini. Posle tretmana prva 24 sata tretpavice i obrve se ne smeju šminkati i kvasiti. Treba ih negovati ricinusovim uljem.

KOME JE NAMENJEN?

Slobodno možemo reći da je Lash Lift & Brow Up namenjen svim damama. Ne oštećuje dlaku i kožu. Ove tretmane svi vole, intenzivno pojačava vizuelnu bujnost i dužinu, efektno pravi utisak “otvorenijeg” oka i “podignutijeg” kapka.

Staša Vidaković

0694386824

Viber

0694386824

WhatsApp

0694386824

EDUKACIJA

Uvedite ovu jednostavnu inovaciju u Vaš asortiman usluga i privucite još više klijenata! Ova usluga uz postojeće širi lepezu ponude a veoma je privlačna i tražena. Ako još niste u beauty industriji, ovo je idealan tretman za početak. Lagan tretman, bez rizika i prethodnog iskustva lako se da savladati.

DA LI JE DOVOLJNA JEDNODNEVNA EDUKACIJA?

Asolutno DA, za svaku savesnu polaznicu sasvim je dovoljan jedan dan uz nas. Edukacija će Vam pomoći da savladate uspešno Lash Lift & Brow Up proces – teoretski i praktično! Takođe Vam obezbeđujemo i našu podršku – za sve Vaše nedoumice i pitanja oko Lash Lift & Brow Up tehnike mi imamo odgovor.

Naučićemo Vas svim tajnama, radićete tretman samostalno već na dan edukacije i ponosno ćete moći već naredni dan predstaviti savladanu veštinu u svom salonu. Uz trening dobićete svu potrebnu opremu za narednih 15 tretmana i na taj način ćete profitirati od novca uloženog u edukaciju.

Ne čekajte, registrujte se za sledeću edukaciju!

Prijavite se u formi tako što ćete upisati svoje ime i email adresu a informacije o terminima i ceni ćete dobiti putem mejla.