Lash lift & Brow up – Online trening

Budite prvi na tržištu kozmetike uz ove nove isplative tehnike

Lash Lift Tretman

 

Naglašavanje i oporavak prirodnih trepavica.

Namenjen je svima koji nisu zadovoljni svojim prirodnim trepavicama, damama koje imaju spuštene kapke, ili onima koji ne žele ili su skinuli ekstenzije.

Brow Up Tretman

 

Podizanje, daje vizuelnu bujnost i urednost obrva.

Nova, neinvazivna procedura kojom bez ikakvog bola postižemo prirodan izgled obrva.

DA LI TRETMANI IMA KONTRAINDIKACIJE?

Svi preparati koji se koriste u ovim tretmanima su hipoalergenski i oftamološki testirani, pa ne postoji opasnost od neželjenih efekata.Najbolji primer za to je što i Lash Lift i Brow Up mogu da rade trudnice i dojilje.

O MENI

Pozdrav!

Ja sam Staša:

Svet lepote i ulepšavanja volim oduvek. Od kad znam za sebe, zahvaljući mojoj majci koja je mikropigmentolog, interesuje me sve vezano za kozmetiku.

Pored samog šminkanja razmišljala sam koji su to jednostavniji tretmani kojima bih mogla da se bavim.

Čula sam za novu tehniku tzv. minival trepavica. Odmah sam se zainteresovala i potražila više informacija. Ubrzo sam završila sertifikovanu obuku za Lash Lift i Brow Up. I od tada su ovo tehnike koje vrlo rado radim.

ZAŠTO LASH LIFT & BROW UP?

Ovi tretmani su hit i novitet na tržištu.

I klijenti i vi ćete biti zadovoljni rezultatima

Osavremenjavanje kozmetičkih ponuda i samih tretmana je neophodno. Budite konkurentni na tržištu. Ako želite da udjete u svet kozmetike, ova dva tretmana su idealna za početnike, ali su kao nova usluga, odlični i za one koji su već u kozmetičkim tokovima.

Lash Lift tretman ne oštećuje prirodne trepavice, već ističe njihovu dužinu i omiljen je kod dama koje su skinule veštačke trepavice i kod onih koje ne žele da ih stavljaju.

Brow Up tretman je preporučljiv za osobe koje imaju gušće obrve, a žele da ih oblikuju i načine urednijim.

Oba tretmana su jeftina sa stanovišta vašeg ulaganja. Njihova prednost je ta što su novi na tržištu, pa samim tim privlače pažnju i bude interesovanje klijenata.

ŠTA DOBIJATE NA OVOJ ONLINE RADIONICI?

#4 POČETNI PAKET ZA RAD (doplata 30 eura)

(dovoljan za 15 tretmana)

Početni paket sadrži – 2 para kiselina za rad (baza i neutralizator), 10 štapića za podizanje trepavica, 1 češljić za obrve i trepavice, 1 lepak, 3 para viklera različite veličine (S, M, L) i organsko ulje (5 ml), farba za trepavice + 3% hidrogen

Kupovinom i završetkom ovog kursa dobijate znanje iz lepog, isplativog zanata koji možete da primenite na starim, ali i privučete dosta novih klijenata.

Gradivo je sistematizovano, jasno i razumljivo predstavljeno video materijalom. Možete da mu se vratite kada god poželite.

CENA:

45 eura u dinarskoj protivrednosti  PLAN OBUKE

  Ovaj kurs ima za cilj da Vam predstavi i obuči Vas za tehnike Lash Lift & Brow Up. Idealan je za ljude zainteresovanje za nove trendove u industriji lepote kao i za one koji žele da unaprede svoja znanja i veštine i na taj način sebi obezbede više poslovnih prilika.

  U uvodnom delu su moje preporuke vezane za Lash Lift & Brow Up tretmane.

  Potom vam predstavljam materijal koji je potreban za rad i onda sledi detaljan tok oba tretmana.

  Takođe dobijate smernice na šta posebno treba da obratite pažnju i kako da ispravite eventualne greške pri izvođenju tretmana.

  Polaznici pre dobijajanja sertifikata o odslušanom i savladanom online kursu mi šalju fotografije modela pre i posle tretmana (oba), kao i snimak sebe dok izvode tretman.

  Sertifikat je potvrda novostečene veštine.

  Više puta sam pogledala video materijal, a i skripta mi je uvek na dohvat ruke. Nakon nekoliko samostalnih tretmana osećam se u potpunosti sigurno pri izvođenju Lash Lift & Brow Up tretmana. Vrlo sam zadovoljna ovom online obukom jer je sve detaljno i slikovito objašnjeno.
  Marina Mitrić
  Online obuka mi se mnogo svidela tj.taj luksuz učenja i rada tempom koji meni odgovara. Detaljna objašnjenja izvođenja tretmana su veliki plus. Svidelo mi se što je Staša otvorena za sva pitanja i zaista voljna da pomogne u svakom trenutku. Sve preporuke!
  Staša Ilijevski

  Unapredite svoje poslovanje, budite u trendu!

  Obuka za tretmane Lash Lift & Brow Up je pravi izbor!

  Šta dobijete sa ovim treningom:

  #1 VREMENSKI NEOGRANIČEN PRISTUP MATERIJALU

  #2 MENTORSTVO

  #3 SERTIFIKAT

  #4 POČETNI PAKET ZA RAD (doplata 30€) (dovoljan za 15 tretmana)