fbpx

Microblading tehnika obuka

Da li želiš da savladaš nešto novo? 

Da li razmišljaš da promeniš ili da uvedeš novine u postojeći posao?

Da li si kreativna i imaš osećaj da možeš drugima učiniti nešto lepo?   

Da li želiš da zarađuješ komforno i bez stresa?

Microblading tehnika je veština koja se može naučiti. Ovaj posao pruža velike mogućnosti. Veoma je tražena tehnika i žene rado daju novac za ulepšavanje, to i po sebi znaš. Za uporne i strpljive ima mesta jer je ova tehnika i dalje u razvitku i zanosu. Posao koji ti pruža komfor da radiš kad tebi odgovara, zarada koja je momentalna i ostvariva posle sat-dva rada (ne čekaš platu sledećeg meseca). Klijenti dolaze do tebe, jedino ako se odlučiš da imaš saradnju sa salonima u drugom gradu do tebe je da otputuješ. Ceo pribor za rad staje u jedan neseser, malo je zanata koji ove benefite imaju. Dakle, mobilnost i fleksibilnost. A zarada kod ovih tretmana je zaista motivirajuća.

Ako se nalaziš u ovom tekstu i imaš volju onda je ovo tema za tebe.

Microblading obuka

Sam koncept obuke je osmišljen da učenicu temeljno prpremim pristupu poslu, klijentu i  izvođenju tretmana. 

Prvog dana prelazimo teorijski deo, upoznajemo se sa alatom, priborom,  radimo praktične vežbe isrtavanja oblika i samih dlačica.

Drugi dan radimo na modelu, na prvom zajedno a na drugom modelu samostalno radi učenica.

Nakon rada na modelima prelazimo i bitan deo oko pripreme fotografije, pričamo o samom tretmanu, pojašnjavamo detalje koji su nejasni.

Dodela diplome.

Na obuci dobijaš sve smernice i znanje kako bi mogla samostalno uraditi tretman. Nakon obuke predstoji ti period vežbanja i usavršavanja. Radićeš na svojim modelima i paralelno vežbati, uz malo upornosti veoma brzo ćeš imati samopouzdanja i moći ćeš da se plasiraš kao dobar artista trajne šminke.

Šta dobijaš na obuci?

Start paket koji je dovoljan za 50 tretmana

Lateks za vežbu

Skripta

Diploma

 

Bonus

Shading obrva. Tehnika koja dopunjuje microblading, može se i zasebno koristiti za efekat Puder obrva.

I ono što je takođe veoma važno ostajem na usluzi i u budućnosti uvek možeš pozvati za savet, pratim napredak učenice, možeš opet doći da se posavetuješ i sam proces usavršavanja da ti olakšam.

Zašto bi se odlučila da ti ja budem mentor?

-Imam deceniju iskustva u Microblading tretmanima, među prvima sam počela da ih radim. Kao pionir ove tehnike inovacije su stalno pristizale, unapređivali smo ih i “dečije bolesti” samog početka sam odavno odbolovala. 

-Učila sam na prestižnim, svetski priznatim akademijama.

-Imala sam ugovore u Egiptu i Švajcarskoj gde sam i po mesec dana radila 10-15 tretmana na dan, to iskustvo u radu je ne procenljivo. Zaista ne postoji tip kože ili zahtev koji ne bi mogla da procenim kako uraditi i kako mu pristupiti.

-Veliki broj učenica koje uspešno rade ove tretmane.

-Karijera i posao posvećeni isključivo trajnoj šminci (osim pirsinga ne radim druge tretmane), i posvećenost 8 sati svakog dana ovim tretmanima.

-2.mesto na Wulop ExYu regionalnom takmičenju 2020.-te godine. 

-3.mesto na Wulop ExYu regionalnom takmičenju 2021.-te godine.

Preferiram rad u malim grupama ili 1 na 1 radi veće posvećenosti i učinkovitosti same obuke. Biće mi drago da se upoznamo.

Prijavi se za radionicu i dobićeš povratini mail o sledećem terminu održavanja kao i ceni obuke.