fbpx

Blog

Moć informacije!

Kako možete odlučiti koji su pirsinzi bez rizika i  koji su najbolji za vas?

 

Razgovarajte sa stručnjakom. Najbolje mesto za početak ako ste videli pirsing koji vam se sviđa i želite da znate zašto nije poznatiji -je vaš vrhunski, profesionalni studio za pirsing! 

Naša je odgovornost kao profesionalaca da obavestimo naše klijente o razlozima zbog kojih su određeni pirsinzi ređi i koji pirsinzi mogu biti prikladni ili neprikladni za njih.

Zanemarite  Internet. Iako može izgledati očigledno, Google i TikTok nisu uvek najbolji izvori znanja o pirsingu. Iako postoji mnogo veštih pirsera koji šire odlično znanje.

Uradite procenu vaše anatomije. Od ključnog je značaja da zakažete konsultacije sa  studijem nakon što odlučite o  pirsingu kako bi se procenila vaša anatomija. Činjenica je da ne može svako da primi svaki pirsing.  Bezbedno je ono što nas čini posebnim. Kada ste sigurni da taj pirsing možete dobiti bez rizika, vreme je da rezervišete svoj termin.

 

 

 

 

 

 

 

Razmislite o svom načinu života. Ovo je veoma značajno! Čak i ako verujete da će vaš način života, ili svakodnevna rutina funkcionisati sa pirsingom, možda bi bilo pametno da napravite korak unazad i ponovo razmislite čak i ako je vaša anatomija idealna za njega.

 

Na primer: izuzetno vam se dopada Industrial pirsing  koji zauzima veći deo vašeg gornjeg uha. Posedujete neophodnu anatomiju! Ali… Uživate u vožnji motora i uvek nosite zaštitni šlem. To znači da su pirsing i vaš način života nekompatibilni. Ili možda želite Septum pirsing, ali kao medicinska sestra morate da nosite masku ceo dan.

Presložite svoje prioritete!