Trajna Šminka obuka

Trajna šminka ili permanent makeup je tehnika koja je doživela evoluciju i veliku popularnost u poslednjih 10 godina, iako je sama tehnika prisutna mnogo duže. Razvoj tehnologije aparata za rad i primena pigmenata koji su namenjeni za rad na licu omogućuju primenu trajne šminke na bilo kom delu lica za postizanje suptilnog i nežnog izgleda. Tretmani trajne šminke su sve traženiji jer klijenti postaju sve upoznatiji sa mnogobrojnim prednostima i širokom upotrebom tehnike koja daje prirodne rezutate.

ZAŠTO OBUKA?

Ovo je i poziv i zanat, neophodno je uložiti vreme, strpljenje i postepeno sticati znanje. Ulepšavanje drugih plemenit je posao, zadovoljstvo obostrano. Benefiti ovog posla su ogromni, mi biramo radno vreme, klijenti nam dolaze ne jer moraju nego jer žele i to je preduslov za dobru atmosferu. Naš zanat ne traži mnogo skladišnog prostora tako da smo mobilni da radimo u našem i u salonima gde imamo dogovor o saradnji. Ovi tretmani su sve traženiji od strane klijenata i oni imaju sve više poverenja u ove tretmane. I ono što je podjednako motivirajuće ovi tretmani su profitabilni, imaju visoku tržišnu vrednost koju ne čekamo u vidu plate nego su momentalni. Kad se sve ovo uzme u obzir zaista je dovoljno da se uloži vreme i trud za napredak.

Trajnu šminku je moguće primenjivati na različitim regijama lica, te Vam predstavljam najpopularnije tretmane.

PUDER OBRVE (POWDER BROWS)

Ova tehnika nanošenja soft sloja boje na kožu čini da obrve posle tretmana izgledaju kao blago senčene. Podrazumeva nežno i pažljivo unošenje boje, za razliku od dosadašnjih tehnika, koje su ostavljale konturisanu, tešku i tamnu boju pod kožom. Klijenti su zadovoljni izgledom i promenom koja nije drastična. Ova tehnika postaje popularan izbor za trajno iscrtavanje obrva. Može se kombinovati sa microblading tehnikom.

AJLAJNER SENČENI (SHADOW EYELINER) ILI KLASIČAN

Trajni ajlajner može se raditi na dva načina.

Klasičan – koji podrazumeva precizno iscrtavanje linije ili senčeni koji može biti zamena za senku. 

Senčeni – preciznim pristupom postiže se “smokey” efekat. Ovo je jedna od najzahtevnijih tehnika za mnoge polaznice, a uz direktne i jasne smernice, praćenje uputstava i pravila ovu tenhniku možete uspešno savladati.

OMBRE LIPS ILI LABELLO LIPS

Sasvim nov pristup radu, bez teških konturisanja ivica usana. Pigment se nanosi nežno, što daje lepu i prirodnu boju usnama, koje deluju punije. Pigment, koji primenom piksela unesemo pod kožu, daje suptilan efekat koji se stapa sa prirodnom bojom usana.

TRAJANJE I PLAN OBUKE

Obuka može biti vezana za jedan deo lica ili sve tri tehnike (usta, obrve i ajlajner), pa shodno tome obuka traje jedan, dva ili tri dana.

U sklopu obuke dobijate:

  • Teorijski deo
  • Sve o higijenskim standardima
  • Način određivanja tehnika i rada
  • Pravilno iscrtavanje oblika
  • Upoznavanje sa mašinicom, iglama, bojama
  • Rad na lateksu
  • Rad na modelu
  • Sertifikat o pređenom treningu

MOŽETE RAČUNATI NA MOJU PODRŠKU NAKON ZAVRŠENOG TRETNINGA, NEMA VREMENSKOG OGRANIČENJA, OSTAJEM SA VAMA DOK NE BUDETE U POTPUNOSTI SIGURNE U SVOJ RAD I ZNANJE.

Posle obuke možete biti sigurni da ćete raditi samostalno. Trebaće Vam vremena da steknete rutinu, ali uz pravilan pristup radu i prateći jasne smernice edukatora vrlo brzo možete postati vešt artist.

UKOLIKO IMATE VAŠU MAŠINICU MOŽETE JE KORISTITI NA OBUCI!

Prijavi se za radionicu i dobićeš povratni mail o sledećem terminu održavanja i cenama